INCONFUNDABILUL INSIGNIA.

Una dintre cele mai puternice şi uşor de recunoscut caracteristici ale unui design de excepţie este rafinamentul. Descoperă ce mult poate însemna aceasta explorând liniile sculpturale şi interiorul superb.

Opel Insignia notchback - Design exterior

Design exterior

În partea din faţă, grila radiatorului este mai bine definită, iar elementele cromate sunt puţin mai pronunţate. Farurile sunt mai stilate, la fel ca şi proiectoarele de ceaţă montate jos. Insignia. Este modern şi elegant.

Stilul fluid modern, subliniat de detaliile atrăgătoare precum profilul sculptat al farurilor, luminile spate cu LED-uri, luminile diurne cu motivul aripii și benzile de protecție laterale cu motivul „tăișului” specifice mărcii Opel păstrează modelul Insignia proaspăt.

Aerodinamica remarcabilă, postura lată și proporțiile clasice contribuie la crearea unui design atrăgător unic. Acestea asigură, de asemenea, o liniște interioară, o ținută de drum excelentă și un spațiu generos. Cine a spus că frumusețea este doar la exterior?

Opel Insignia notchback - Design interior

Design interior

Deschide portiera oricărui autovehicul Insignia şi vei sesiza imediat calitatea şi caracteristicile de design. Observă cum panoul de instrumente caracteristic sub formă de aripă alunecă spre panourile portierelor şi ce atmosferă intimă şi bine organizată creează. Acelaşi lucru este valabil şi pentru spaţiul de depozitare.

Remarcă modul în care tehnologiile moderne, cum ar fi centrul de informații pentru șofer şi ecranele de 8 inch, ecranul tactil montat jos, comenzile de pe volan, tastatura tactilă şi multe altele sunt adaptate perfect calităţilor tradiţionale…

Opel Insignia notchback - Luxul asigurat de tapițeria din piele

Luxul asigurat de tapițeria din piele

Fiind naturală, elegantă şi confortabilă, pielea naturală asigură o ambianţă de lux veritabil. Tapiţeria premium din piele fină nappa de înaltă calitate, de culoare „Brandy” sau Negru Jet „Indian Night” asigură o atmosferă de înaltă clasă, sporită şi mai mult de paspoalul tradiţional contrastant. Perforată pentru ventilaţia scaunelor sau neperforată, pentru o eleganţă maximă, aceasta generează o atracţie de neconfundat.

Opel Insignia Notchback - drive! Design interior

Opel Insignia drive!

Fiind creat pe baza caracteristicilor autovehiculului Insignia Edition şi dispunând de acelaşi nivel generos de dotări, Insignia campaign model este o dovadă de stil, cu textura şi senzaţia minunată oferită de scaunele exclusiviste Wega/Atlantis. Pentru un nivel şi mai mare de confort, scaunele sport ergonomice Opel cu certificare AGR, cu tapiţerie din material textil sau piele asigură o protecţie de durată a spatelui, pe distanţe lungi.

REDEFINEȘTE COMPLET CONFORTUL ȘI COMODITATEA.

Opel Insignia combină materialele de înaltă calitate cu cele mai rafinate funcții ergonomice și tehnologii de ultimă generație pentru un nivel ridicat de confort, în orice moment, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerii autovehiculului.

Opel Insignia notchback - Scaun sport ergonomic AGR

Scaune sport ergonomice AGR pentru şofer/pasagerul din faţă

Indiferent de cum sau cât de mult conduci, confortul scaunelor reprezintă o necesitate vitală. Scaunele sport ergonomice certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru german de excelenţă în materie de ergonomie, oferă o gamă amplă de posibilităţi de reglare, inclusiv suport lombar şi extensie pentru perna scaunului şi permit reglarea fină a poziţiei de şedere, conform nevoilor individuale de confort. Acestea sunt disponibile doar pentru şofer sau pentru şofer şi pasagerul din faţă.

La modelele superioare, pielea perforată de culoare negru și bej, cu sistem de încălzire și ventilație, funcția de reglare electrică și de memorie prin apăsarea unui simplu buton aduc Opel Insignia în clasa de lux, dar versiunea cu tapițerie din material textil și reglare manuală asigură același nivel de susținere ortopedică.

Opel Insignia notchback - Sistemul de climatizare şi volan îmbrăcat în piele și încălzit

Sistem de climatizare şi volan îmbrăcat în piele și încălzit

Volan încălzit? Comenzi pentru încălzirea sau ventilaţia scaunului? Vei găsi comenzile grupate intuitiv, imediat lângă cele ale sistemului de climatizare şi ale dispozitivelor de dezaburire. Sistemul electronic de climatizare pe două zone are ecrane tactile capacitive pentru un control intuitiv, asigurând un plus de confort pentru şofer şi pasagerul din faţă. Acest lucru oferă un comoditate maximă, indiferent că doreşti să încălzeşti dimineţile reci sau să răcoreşti aerul după-amiezelor toride.

Opel Insignia notchback - Sistemul avansat de asistare la parcare

Sistemul avansat de asistare la parcare

Sistemul avansat de asistență la parcare utilizează senzori montați în bara de protecție față și spate pentru a detecta un loc de parcare adecvat și pentru a te ghida în timpul manevrelor de parcare prin imagini afișate pe ecranul central. Activat prin apăsarea unui buton, sistemul este comandat prin computer și poate, de asemenea, să detecteze obstacolele. Mesajele scrise și imaginile indică unghiurile de virare și direcția. Sistemul permite o parcare paralelă perfectă, chiar și în spații înguste.

Opel Insignia notchback - Frâna de parcare electrică

Frână de parcare electrică

Frâna de parcare electrică a modelului Opel Insignia, acționată printr-o simplă atingere, oferă mai multă siguranță la parcare și necesită mai puțin efort din partea șoferului. De asemenea, în combinație cu sistemele de asistență la pornirea în rampă Hill Start Assist și Hill Hold, ambele prevenind alunecarea autovehiculului în spate atunci când este oprit în rampă, aceasta vă oferă o conducere lină, fără efort, în condiții de confort și siguranță sporite.

Opel Insignia notchback - Deschidere şi pornire

Deschidere şi pornire

Sistemul de acces fără cheie al modelului Opel Insignia sporeşte confortul în utilizarea zilnică şi asigură o protecţie eficientă anti-furt. Sistemul de deschidere şi pornire recunoaşte unitatea de identificare a şoferului (UID) prin intermediul antenelor din mânerele portierelor faţă şi bara de protecţie faţă. Acesta deblochează toate uşile dacă este apăsat mânerul oricăreia dintre acestea. În cazul sistemului Start/Stop fără cheie, unitatea de identificare a şoferului este recunoscută prin intermediul antenelor din interiorul autovehiculului. Nu există un buton de contact convenţional, volanul este blocat şi deblocat electronic. Motorul este pornit şi oprit fără a fi necesară vreo cheie, doar utilizând butonul START/STOP. Dacă este necesar, portiera şoferului poate fi deschisă şi manual, utilizând cheia pliabilă integrată în unitatea de identificare a şoferului.

Opel Insignia notchback - Soluții de depozitare inteligente

Soluții de depozitare inteligente

Modelul Opel Insignia este prevăzut cu buzunare și compartimente de depozitare confortabile aflate la îndemâna șoferului și a pasagerilor. Printre avantaje se numără buzunarele pentru hărți de pe spătarele scaunelor, buzunarele de pe uși, un compartiment de depozitare pe partea șoferului, suporturi pentru pahare în față și în spate, un torpedo de mari dimensiuni și un spațiu de depozitare în cotiera centrală spate. Vrei să folosești computerul sau un alt dispozitiv electronic? O priză de 230 V poate fi amplasată în consola podea ca dotare specială.

Opel Insignia notchback - Compartimente de depozitare

Portbagaj

Cu un volum de încărcare de 500 l, Opel Insignia dispune de unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din clasa sa. Capacitatea acestuia este cu siguranță mai mult decât suficientă atât pentru un weekend în afara orașului, cât și pentru nevoile de afaceri sau activitățile de petrecere a timpului liber. Bancheta spate rabatabilă în raport 60:40 permite mărirea volumului de încărcare până la 1.015 l, fără a fi necesară îndepărtarea tetierelor.

Capota portbagajului noului Opel Insignia poate fi deschisă prin telecomandă sau prin tastatura tactilă integrată în logo-ul Opel. Aceasta se deschide automat în poziție maximă. Un compartiment de depozitare din partea laterală a portbagajului menține la îndemână obiectele de mici dimensiuni, în timp ce compartimentul de sub podeaua portbagajului ascunde obiectele utilizate mai rar.

MENȚINE PERMANENT CONTROLUL.

De ce să te bazezi pe noroc? Noua generaţie a sistemelor de asistență pentru șofer ale noului Insignia conferă un înţeles complet nou şi real utilizării fără griji a autovehiculului.

Iluminare frontală adaptivă (AFL+)

Modelul Insignia este disponibil cu Iluminare Frontală Adaptivă – unul dintre cele mai avansate sisteme de faruri din segmentul autovehiculelor de dimensiuni medii.

Elementele mobile ale farurilor elegante bi-xenon își reglează automat poziția în funcție de condiții, asigurând o conducere mai sigură și mai relaxată. Diferite funcții de iluminare adaptivă permit iluminarea perfectă indiferent de situație, îmbunătățind iluminarea carosabilului cu până la 90% față de farurile fixe, fără a orbi alți șoferi.

AFL+ sporește semnificativ vizibilitatea în viraje și curbe strânse, făcând conducerea în timpul nopții o activitate mult mai sigură. Și mult mai relaxantă.

Opel Eye: Asistent pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere, Avertizare privind părăsirea benzii de circulație şi Indicarea distanței de urmărire/Avertizare privind o coliziune frontală

Dotarea Opel Eye a noului Opel Insignia este un sistem de cameră video cu patru funcții: acesta detectează, memorează și afișează pe ecran limitele de viteză, simbolurile auxiliare aferente, semnele de circulație pentru „depășirea interzisă”, indicatoarele de intrare/ieşire din localităţi etc. De asemenea, sistemul avertizează șoferul cu privire la părăsirea accidentală a benzii de circulație, indică permanent distanța față de autovehiculul din față și avertizează șoferul în cazul unei coliziuni iminente.

Asistent pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (TSA) al modelului Opel Insignia informează șoferul în timp real cu privire la restricțiile de trafic și îi comunică dacă acestea mai sunt valabile. Camera video detectează limitele de viteză sau semnele de circulație „depășirea interzisă” și le afișează imediat pe ecran, semnalizând, de asemenea, când restricțiile de trafic nu mai sunt valabile.

Camera detectează, de asemenea, liniile de marcaj ale benzii pentru funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație (LDW), funcție activată imediat ce autovehiculul trece peste o linie fără să semnalizeze schimbarea direcției. Șoferul este avertizat imediat prin intermediul unui semnal sonor și al unui indicator de pe panoul de instrumente.

Funcția de indicare a distanței față de autovehiculul din față (FDI) afișează permanent distanța față de autovehiculul din față pe panoul de instrumente, permițând șoferului să evite amenzile pentru nerespectarea distanței regulamentare. Avertizarea privind o coliziune frontală (FCA) este activată când autovehiculul se deplasează cu o viteză mai mare de 40 km/h și emite semnale sonore și vizuale de avertizare în eventualitatea producerii unei coliziuni.

New Opel Insignia notchback - Adaptive Cruise Control (ACC)

Tempomat adaptiv (ACC)

Un senzor radar menține viteza de deplasare setată și distanța selectată până la autovehiculul din față utilizând accelerația și sistemul de frânare. Distanța până la autovehiculul din față poate fi reglată prin intermediul comenzilor de pe volan. Un semnalizator de culoare verde care indică prezența unui autovehicul în față se aprinde dacă senzorul detectează un alt autovehicul în față. Dacă vă apropiați prea repede de respectivul autovehicul, sistemul emite avertizări vizuale și sonore și, în cazul transmisiei automate, aplică o forță de frânare, până la oprirea completă, dacă este necesar. Acest lucru asigură controlul în toată gama de turaţii.

New Opel Insignia notchback - Side Blind Zone Alert (SBZA)

Alertă privind unghiul mort din lateral (SBZA)

Nu poţi privi peste tot în acelaşi timp, astfel încât modelul Insignia are un sistem de alertă privind unghiul mort din lateral pe bază de radar (SBZA). Acesta monitorizează continuu zona extrem de importantă a unghiului mort, între 3,5 şi 5 metri, pe care nu o poţi vedea în oglinzile exterioare. La sesizarea unui pericol, în oglinda exterioară respectivă se va aprinde un simbol cu LED-uri.

New Opel Insignia notchback - Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

Sistem de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marşarier (RCTA)

Dacă va fi vreodată nevoie să vă deplasaţi în marşarier în trafic veţi afla cât de util poate fi sistemul de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marşarier (RCTA). Acesta utilizează tehnologia radar pentru a semnala autovehiculele pe care nu le poţi vedea în timpul deplasării în marşarier, la o distanţă de până la 20 de metri. Apoi afişează un semnal de avertizare pe ecranul camerei video pentru marșarier şi emite un semnal sonor de avertizare în partea respectivă.

New Opel Insignia notchback - Lane Change Alert (LCA)

Sistem de avertizare pentru schimbarea benzii de rulare (LCA)

Autovehiculele care se apropie rapid din spate pot fi periculoase în orice situaţie, în special când te afli în depăşire. Radarul cu o rază de acţiune de aproximativ 70 de metri te avertizează prin intermediul sistemului de avertizare pentru schimbarea benzii de rulare (LCA) referitor la autovehiculele care se apropie rapid pe benzile paralele.

ECHILIBRUL PUTERII.

Noul Opel Insignia combină cele mai avansate tehnologii cu un pachet de distribuție a puterii, suspensie și funcții de manevrabilitate pentru o călătorie plăcută în fiecare moment.

Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre caracteristicile excepționale de conducere dinamică și inovațiile tehnologice ale modelului Insignia, precum șasiul FlexRide și sistemul de tracțiune integrală adaptivă, combinate cu transmisiile potrivite.

New Opel Insignia notchback - FlexRide Chassis

Șasiul FlexRide

Cel mai bun sistem electronic de control al șasiului din această clasă de autovehicule aparţine, bineînţeles, modelului Insignia. Sistemul de Control al Modului de Rulare reacţionează în timp real la schimbarea condițiilor. În condiții extreme, sistemul FlexRide setează automat controlul continuu al suspensiilor (CDC) pentru a funcţiona împreună cu sistemul ABS cu 4 canale şi distribuţie electronică a forţei de frânare, sistemul de control al tracțiunii şi programul electronic de stabilitate Plus pentru a asigura cel mai mare nivel al siguranţei active disponibil.

În condiţii normale poţi selecta modul Sport, Tour sau Normal pentru ca stilul de conducere să fie în consonanță cu stările tale de spirit. Poţi, de asemenea, să-ți introduci preferinţele în setările modului Sport, pentru o personalizare la superlativ.

Această inteligenţă ieşită din comun este completată perfect de ingineria şasiului. Suspensia faţă HiPerStrut opţională practic elimină fenomenul de mișcare violentă a volanului provocată de cuplul ridicat la accelerare bruscă şi, de asemenea, limitează vibraţiile nedorite cauzate de suprafețe accidentate și alte obstacole. Suspensia spate multilink este, la rândul său, perfect adaptată la sistemul FlexRide. Întregul ansamblu este perfect echilibrat pentru a-ţi asigura siguranţă, confort şi plăcerea de a conduce.

New Opel Inisgnia Notchback - Adaptive 4x4

Tracțiune integrală adaptivă

Caracteristicile excelente de conducere pe șosea ale noului Opel Insignia sunt îmbunătățite și mai mult cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală. Cuplul este distribuit automat nu doar între puntea față și puntea spate, ci și între roțile stânga și dreapta din spate, oferind tracțiune maximă, stabilitate și dinamică de conducere excepțională. Șasiul Super-Sport disponibil opțional (pentru versiunile Sport și Cosmo) este prevăzut cu suspensia față HiPerStrut de la Opel, care protejează direcția de efectele negative ale unui cuplu ridicat al motorului. Include, de asemenea, frânele Brembo de înaltă performanță și un șasiu coborât pentru o manevrabilitate excelentă.

Sistemul de tracțiune integrală adaptivă este complet compatibil cu toate celelalte sisteme de control dinamic ale Opel Insignia. De aceea, sistemul oferă, de asemenea, un răspuns mai sportiv atunci când este activat modul „Sport”.

Sistemul de tracțiune integrală avansat al modelului Insignia nu este disponibil dor pentru motoarele pe benzină foarte performante, 2.0 SIDI Turbo și 2.8 Turbo ci și pentru unitatea extrem de eficientă 2.0 CDTI ce dezvoltă o putere de 120 kW (163 cp) și 2.0 BiTurbo CDTI de 143 kW (195 cp).

Sisteme de propulsie de ultimă generație

Acestea promit o putere uniformă şi multă personalitate, fără penalizări la capitolul consum de carburant sau emisii. Realitatea este senzaţională. Inginerii de la Opel au creat pentru Insignia o gamă de sisteme de propulsie care colaborează cu tehnologiile şi şasiul avansat pentru a te transporta într-o dimensiune nouă a motoarelor uşoare şi ecologice.

Află mai multe detalii…

Motoare pe benzină

Cauţi ceva cu adevărat special? Putere ecologică, ce poate fi utilizată zilnic cu costuri reduse? Atunci descoperă motorul 1.6 SIDI Turbo. Vei beneficia de o putere de 125 kW (170 cp) oferită de primul exemplar dintr-o generaţie nouă de unităţi de propulsie pe benzină extrem de ecologice şi eficiente. Şi dacă nu este de ajuns, fratele mai mare, motorul 2.0 SIDI Turbo este gata să asigure o putere de 186 kW (250 cp) şi un cuplu de 400 Nm. Ambele reprezintă soluții rezonabile care asigură o putere suficientă şi în acelaşi timp reduc consumul de carburant şi emisiile, la fel ca motorul de 1,8 litri şi în special cel turbo de 1,4 litri, cu o putere de 103 kW (140 cp), care are deja certificare pentru standardul Euro 6.. Gama completă oferă ceva pentru oricine, de oriunde. Ceva bun.

Motoare diesel

Dacă doreşti un motor diesel, modelul 2.0 CDTI, ultra ecologic şi silenţios care dezvoltă o putere tonifiantă de 103 kW (140 cp) asigură condiţiile pentru performanţe şi economie în acelaşi timp. Dacă doreşti mai multă putere, poţi opta și pentru motorul 2.0 CDTI de 120 kW (163 cp) sau unitatea de excepţie 2.0 BiTurbo CDTI de 143 kW (195 cp). Acesta este versiunea cea mai puternică a unei game ce începe de la 81 kW (110 cp) sau 88 kW (120 cp) şi 96 kW (130 cp). Indiferent de locul în care locuieşti sau de ce îţi doreşti, există o versiune perfectă pentru tine.

New Opel Insignia notchback - ecoFLEX

ecoFLEX

Pentru anumiți șoferi, mediul înconjurător este mai important decât orice altceva. Dacă împărtășiți acest angajament, noul Opel Insignia vă oferă o alternativă veritabilă. Motoarele 2.0 CDTI cu sistem Start/Stop ale modelului Opel Insignia ecoFLEX dezvoltă o putere de 103 kW (140 cp), respectiv de 88 kW (120 cp), cu un consum mixt de numai 3,7 litri şi reduc emisiile de CO2 la doar 99 g/km.

Prin optimizarea calibrării motorului cu detectarea presiunii de combustie, adaptarea raportului de transmisie final, coborârea şasiului, utilizarea unor pneuri cu rezistență redusă la rulare, a unui obturator automat pentru grila radiatorului şi a sistemului Start/Stop, noul Opel Insignia ecoFLEX protejează mediul fără a face compromisuri în materie de performanță.

Sistemul Start/Stop și Pachetul de tehnologii ecoFLEX

Aproape toate motoarele sunt disponibile cu un pachet de tehnologii ecoFLEX și cu sistemul Start/Stop în combinație cu o transmisie manuală.

Sistemul Start/Stop reduce suplimentar consumul de carburant, în special în traficul urban. Motorul se oprește atunci când autovehiculul staționează cu transmisia în poziția neutră și apoi pornește instantaneu imediat ce pedala de ambreiaj este apăsată din nou. Sistemul poate fi activat/dezactivat prin intermediul unui buton de pe panoul de instrumente. Atunci când sistemul este activ și motorul s-a oprit, acul tahometrului se deplasează în poziția „AUTOSTOP” pentru a semnaliza că motorul este pregătit să pornească automat. Sistemul Start/Stop utilizează un generator avansat, un demaror și o baterie specială.

New Opel Insignia notchback - Transmissions

Transmisii

Toate variantele modelului Opel Insignia sunt prevăzute cu transmisii cu 6 trepte de viteză. Transmisia automată este prevăzută cu funcția ActiveSelect® pentru o comutare secvențială a treptelor de viteză. Transmisiile manuale cu 6 trepte de viteză sunt optimizate pentru a reduce frecarea şi a asigura precizie în comutarea treptelor de viteză. În fond, arhitectura optimă şi precizia tuturor transmisiilor asigură o conducere mai relaxată, mai economică şi mult mai plăcută.

1: Consum de carburant în regim urban 12,2–5,0, extra-urban 6,1–3,0, mixt 8,3–3,7 l/100 km. În regim mixt, emisiile de CO2 sunt de 194–99 g/km.

Conform regulamentului R (CE) nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare).

Preliminary consumption data.

SUPERIOR DIN PUNCTUL DE VEDERE AL SIGURANŢEI ACTIVE ŞI AL SIGURANŢEI PASIVE.

Datorită tehnologiei care oferă mai multă siguranţă, călătoria devine mai confortabilă. Noul Insignia se află în fruntea acestei tehnologii.

New Opel Inisgnia Notchback - Passive safety

Siguranță pasivă

Noul Opel Insignia nu numai că este echipat cu sisteme de siguranță activă de ultimă oră, dar oferă și protecție pasagerilor cu ajutorul celor mai performante tehnologii de siguranță pasivă. Oțelurile extrem de elastice, rigiditatea, caracteristicile de deformare, zonele de deformare amplasate strategic și căile de absorbție a energiei în cazul unui impact prevăzute pentru noul Opel Insignia alcătuiesc una dintre cele mai performante structuri de siguranță existente în prezent pe piață. În interiorul autovehiculului, airbagurile frontale sunt declanșate în două trepte pentru a evita leziunile cauzate de o umflare prea rapidă, iar airbagul pasagerului din față poate fi dezactivat prin simpla apăsare a unui buton. Airbagurile laterale asigură protecția în cazul coliziunilor laterale și tentativelor de furt. Alături de airbagurile-cortină, care se întind pe întreaga suprafață a geamurilor, sunt disponibile și airbaguri laterale pentru locurile din spate.

Datorită atenției acordate celor mai mici detalii și nivelului ridicat de siguranță generală, modelul Insignia a obținut un punctaj maxim de 5 stele în cadrul testelor de impact NCAP.

Printre alte funcții de siguranță pasivă, Insignia mai include:

 • Pretensionatoare duble pentru centurile de siguranță ale scaunelor din față pentru o protecție sporită.
 • Sistem de eliberare a pedalei pentru a evita rănirea la nivelul picioarelor
 • Tetiere active pentru scaunele din față pentru a asigura protecție în zona gâtului și coloanei
 • Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) pentru fiecare roată individuală (opțional, standard începând cu mai 2014)

VEDERE MAI CLARĂ.

Afișaje care îți oferă exact informațiile de care ai nevoie, cu claritate, simplu și într-un mod pe care îl înțelegi cu adevărat și comenzi care îți asigură controlul intuitiv – interfața om – mașină (HMI) a modelului Insignia facilitează conducerea și o face mai plăcută.

Opel Insignia notchback - Comenzi pe volan

Comenzi pe volan

Volanul cu comenzi opţionale asigură o senzaţie tactilă plăcută şi arată excepţional. Vezi combinaţia de accente cromate şi caracteristici ergonomice de excepţie. Fiind creat ca să nu ți se abată privirea de la drum, acesta este o parte naturală a experienţei interfeței om – mașină.

Opel Insignia notchback - Centru de informații pentru șofer cu ecran de 3,5 inch

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 3,5 inch

Ecranul de bază alb-negru de 3,5 inch dovedeşte faptul că la Insignia nu există nivelul de bază ca atare. Ecranul te ține la curent, oferind informaţii provenite de la computerul de bord, ce includ consumul de carburant, detalii referitoare la călătorie şi sisteme de asistență.

Opel Insignia notchback - Centru de informații pentru șofer cu ecran de 4,2 inch

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 4,2 inch

Ecranul color de 4,2 inch afişează toate informaţiile uzuale provenind de la computerul de bord şi în plus cele referitoare la controlul sistemului audio, funcţiilor telefonului, sistemul de navigaţie şi asigură accesul la toate funcţiile tale preferate, fiind uşor de utilizat prin intermediul comenzilor de pe volan.

Opel Insignia notchback - Centru de informații pentru șofer cu ecran de 8 inch

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 8 inch

Mare, cu afișaj clar, color și asigurând o mulţime de informații, acesta este ecranul de 8 inch de înaltă rezoluție al centrului de informații pentru șofer din spatele volanului. A fost creat şi poziționat astfel încât să prezinte în mod direct, grafic şi cu precizie fiecare aspect ce ține de informații, comunicare și comenzi. În cazul în care comuți de la modul Tour la modul Sport, acesta trece de la afișajul digital la cel analogic şi afișează în mod explicit informații referitoare la sistemele autovehiculului.

Opel Insignia notchback - Sistem radio R300

Radio R300

Câte funcţii de infotainment doreşti? Versiunea de bază R300 are un ecran color de 4,2 inch, 7 difuzoare şi 25 de presetări. Intrarea auxiliară şi portul USB sunt oferite standard. Puterea sistemului audio este de 4×20 W, sunt posibile șase presetări pentru sunet și reglarea volumului și a bassului se efectuează în funcție de viteză.

Opel Insignia notchback - R400 cu Bluetooth®

R400 cu Bluetooth®

R400 porneşte de la specificaţiile modelului R300 şi adaugă comenzile de pe volan şi interfaţa Bluetooth® pentru efectuare de apeluri hands-free și streaming audio. Dacă ai un program complex sau aglomerat, îţi asigură tot ce îţi trebuie pentru a-l menţine la zi şi sub control.

Opel Insignia notchback - Interfață om - mașină și Infotainment Touch700

IntelliLink Touch R700

Îţi prezentăm sistemul IntelliLink. Sistemul Touch R700 IntelliLink îţi asigură posibilitatea de a integra toate funcţiiile smartphone-ului sau tabletei pe care le utilizezi cel mai mult direct în cadrul interfeţei utilizatorului autovehiculului Insignia. Astfel, poţi controla aceste funcţii prin intermediul ecranului tactil color de 8 inch.

Ecranul tactil permite până la opt aplicaţii per ecran şi are un buton confortabil „Înapoi” sau „Acasă” pentru a reveni la ecranul de pornire. Numărul de ecrane depinde de elementele introduse de tine. Vei găsi şi o bară de aplicaţii, cu ajutorul căreia poţi trece direct de la o aplicaţie la alta, fără a trece prin ecranul de pornire. De asemenea, poţi configura ecranul de pornire conform preferinţelor tale. Pot fi stocate, accesate sau şterse cu uşurinţă un număr de până la 60 de configuraţii favorite, posturi radio, piese muzicale, numere de telefon etc.

Este disponibilă, de asemenea, o funcţie de recunoaştere vocală, precum şi posibilitatea de a utiliza tastatura tactilă montată pe partea inferioară a consolei centrale pentru a selecta posturile radio, a introduce setările favorite şi a efectua apeluri telefonice. Acest lucru înseamnă de fapt că există patru moduri de a controla sistemul de infotainment: vocal, prin comenzile de pe volan, prin ecranul tactil şi cu ajutorul tastaturii tactile opţionale cu funcţie de recunoaştere a scrisului de mână. Alegerea îţi aparţine.

În funcţie de modelul de smartphone, SMS-urile primite sunt citite şi poţi trimite răspunsuri redactate anterior cu o apăsare de buton.

De altfel, pe lângă toată această tehnologie, sistemul radio însuşi este excepţional. Calitatea sunetului este impresionantă. Sunt incluse un port USB, o intrare auxiliară, o funcţie de comandă vocală pentru toate sursele, funcţia de efectuare de apeluri hands-free via Bluetooth® şi o funcţie de recunoaştere vocală pentru telefon. DAB/DAB+ şi DMB-R sunt opţionale.

Opel Insignia notchback - Navi 900

IntelliLink Navi 900

Navi 900 IntelliLink oferă toate tehnologiile sistemului Touch R700 IntelliLink pentru integrarea universală a smartphone-urilor via Bluetooth® şi adaugă funcţii revoluţionare pentru navigaţie. Harta poate fi comutată între 2D şi 3D, iar funcţia continuă de zoom şi derulare oferă o orientare clară.

După cum vei descoperi, introducerea destinaţiilor este o joacă de copil. Pe lângă ecranul tactil color de 8 inch, poţi utiliza comenzi vocale scurte, de exemplu „Londra Mainstreet nr. 22” sau tastatura tactilă opţională, uşor accesibilă din spatele manetei schimbătorului. Cu ajutorul acesteia puteţi controla cursorul pentru a selecta pe ecran orice element cu gesturile obişnuite utilizate pentru smartphone-uri şi tablete. Tastatura tactilă are şi o funcţie de recunoaştere a scrisului de mână, pentru a introduce o adresă sau un număr de telefon. Indiferent ce alegi, controlul este extrem de intuitiv şi nu distrage atenția șoferului de la drum.

Memoria flash internă asigură acces rapid la datele de navigaţie şi sistemul dinamic de navigație este disponibil cu RDS-TMC sau sistemele de plată echivalente în Marea Britanie şi Franţa. Poți naviga confortabil prin mesajele din trafic, deoarece sunt afişate integral pe ecran şi indicate pe hartă. Precizia sistemului este extinsă până la ghidarea pe benzile autostrăzilor.

Vei vedea că funcţiile de control ale sistemului audio se ridică la standardul celor ale sistemului Touch R700 IntelliLink și opțional poți beneficia de DAB/DAB+ și DMB-R și de un CD player.

Opel Insignia notchback - Sistem audio BOSE®

Sistem audio BOSE®

Cu unităţile de nivel superior, sistemele IntelliLink Touch R700 şi IntelliLink Navi 900, poţi adăuga și mai multe caracteristici de lux sistemului audio BOSE® creat special. Acesta are 8 difuzoare de înaltă calitate. Datorită ieşirilor de 4×25 W şi 2×50 W și procesorului de sunet digital BOSE®, se asigură o claritate de sală de concerte şi sunet surround. Un avantaj major este faptul că poţi regla tonul conform propriilor preferinţe cu ajutorul egalizatorului grafic cu șase benzi.

Versiunile OPEL Insignia.

Cinci moduri de a privi în viitor. Opel Insignia este disponibil în variantele sedan cu 4 uși, hatchback cu 5 uși sau Sports Tourer şi în cinci niveluri de echipare: Insignia, Edition, drive!, Sport și Cosmo. Fiecare versiune a fost stilizată cu atenție pentru crearea propriei ambianțe, menținând în același timp filozofia intrinsecă Opel Insignia.

Află mai multe detalii despre cele cinci modele și nivelurile de echipare pentru noua variantă Insignia sedan cu 4 uși.

Opel Insignia notchback – Insignia

Insignia

Nivelul de echipare Insignia îți oferă o gamă foarte cuprinzătoare de echipamente standard de înaltă calitate. Dotările principale includ sistemul Radio R300 cu ecran color de 4,2 inch, intrări USB şi aux-in, sistem de climatizare, scaun pentru șofer reglabil în 4 direcții cu cotieră şi reglabil pe înălţime. Acesta este varianta de bază a experienţei speciale oferite de modelul Insignia.

Principalele dotări standard includ:

 • Aer condiționat
 • Radio CD 300 cu ecran color de 4,2 inch, intrări USB şi aux-in
 • Control Automat al Farurilor
 • Scaun șofer cu reglare electrică pe înălțime
 • Geamuri cu acționare electrică, față
 • Oglinzi electrice încălzite
 • Centru de informații pentru șofer cu ecran alb-negru de 3,5 inch
 • Computer de bord cu control al verificărilor
 • Lămpi pentru citirea hărților, față și spate
 • Inele cromate pentru instrumentele de bord
 • Cotieră față
 • Scaune spate rabatabile și fracționabile în raport de 60:40
 • Kit de reparare pneuri
 • Dispozitiv de fixare ISOFIX pentru scaunele din spate
 • Compartiment de depozitare pentru șofer
 • ESP®Plus
 • ABS
 • Lămpi spate cu tehnologie LED
 • Airbaguri frontale, laterale și tip cortină pentru șofer și pasager față
 • Funcție de atenționare privind fixarea centurii de siguranță, șofer
 • Jante din oțel de 16 inch cu capace de roată, pneuri 215/50 R16
Opel Insignia notchback - Edition

Edition

Pe lângă o gamă largă de dotări standard avantajoase, care includ volanul îmbrăcat în piele, tempomatul, sistemul automat de climatizare şi suportul lombar cu reglare în 4 direcții, cu modelul Edition ai posibilitatea de a adăuga majoritatea opţiunilor de primă clasă, inclusiv tracțiunea integrală adaptivă şi pachetele de asistență pentru șofer. Acesta este modul ideal şi economic de a-ţi crea propriul model Insignia.

Dotări standard esențiale care nu se regăsesc la modelul Insignia:

 • Geamuri față și spate acționate electric
 • Sistem electronic de climatizare cu o singură zonă
 • Buzunare în spatele scaunelor față
 • Suport lombar pneumatic cu 4 moduri pentru scaunul șoferului
 • Pachet de lumini interioare
 • Volan îmbrăcat în piele cu tempomat
 • Ornament cromat pentru linia mediană, la nivelul geamului
 • Jante de 17˝ cu capace de roată, design cu 5 spiţe, pneuri 225/55 R17 standard (nu pentru diesel cu tracţiune integrală)
 • Jate de 17˝ cu capace de roată, design cu 10 spiţe, pneuri 225/55 R17 standard pentru diesel cu tracţiune integrală
Opel Insignia Notchback - drive!

drive!

Răsfață-te cu aspectul special al autovehiculului Insignia Edition, însă cu un plus de personalizare. Cu interiorul exclusivist Wega/Atlantis, scaunele sport ergonomice cu certificare AGR, cu tapițerie din material textul sau piele şi jante din aliaj atrăgătoare opţionale. Autovehiculul Opel Insignia campaign model este ceea ce îţi doreşti.

Dotări standard esențiale care nu se regăsesc la modelul Edition:

 • Tapiţerie din material textil Wega/Atlantis
 • Jante din aliaj de 18˝, design cu 5 spiţe duble, pneuri 245/45 RV1
 • Pachet Vizibilitate ce include senzorul pentru ploaie, oglinda retrovizoare electrocromată şi controlul automat al farurilor cu funcție de detectare a tunelurilor
 • frână de parcare electrică,
 • Radio RF 400 Color inclusiv Bluetooth, streaming audio şi comenzi radio pe volan,
 • Pachet de climatizare premium,
 • Proiectoare de ceață,
 • Oglinzi exterioare reglabile electric și pliabile, cu încălzire, cu funcție anti-orbire
 • Sistemul de asistare la parcare, față și spate,
 • Sistem de alarmă
New Opel Insignia notchback - Sport

Sport

Acest nume spune totul. Şasiul coborât, servodirecția reglabilă în funcție de viteză, scaunele sport cu reglare în 6 direcţii şi jantele din aliaj de 18 inch sunt elementele prin care poate fi recunoscut Insignia Sport. Ai posibilitatea, de asemenea, de a opta pentru jante mai mari, de 20 inch.

Dotări standard esențiale care nu se regăsesc la modelul Edition:

 • Șasiu coborât
 • Lămpi de ceață
 • Servodirecție reglabilă în funcție de viteză
 • Scaune sport inclusiv scaun pentru șofer cu înclinare reglabilă, cu suport lombar pneumatic cu 4 moduri
 • Geamuri laterale și lunetă cu tentă închisă
 • Plăcuțe de protecție pentru pragurile portierelor, cromate
 • Jante sport din aliaj de 18˝, design cu 5 spiţe duble, pneuri 245/45 R18
Opel Insignia notchback - Cosmo

Cosmo

Aflându-se pe primul loc într-o gamă foarte specială, Cosmo excelează prin tapiţeria superioară şi deosebit de atrăgătoare, cu o multitudine de caracteristici de confort. Aceasta îţi demonstrează, fără ostentaţie, cât de bine te poţi simţi. Datorită detaliilor pline de stil şi calităţii de excepţie, aceasta devine alegerea naturală pentru cei cu mentalitate de câştigător şi pentru cei care au câştigat deja.

Principalele dotări standard care nu se regăsesc la varianta Edition:

 • Sistem electronic de climatizare pe două zone cu senzor de umiditate
 • Frână de parcare electrică
 • Senzor de ploaie
 • Pachet Confort 1 pentru scaune, inclusiv scaun pentru șofer cu înclinare reglabilă, cu suport lombar pneumatic cu 4 moduri
 • Oglindă retrovizoare interioară electromatică
 • Plăcuțe de protecție pentru pragurile portierelor, cromate
 • Cadre cromate pentru geamuri
 • Jante din aliaj de 18˝, design cu 10 spiţe duble, pneuri 245/45 R18
 • Proiectoare de ceață

ACCESORIILE NOULUI OPEL INSIGNIA.

Design atletic și elegant plus manevrabilitate excepțională – iată modelul Opel Insignia. Descoperă azi tehnologia de mâine și bucură-te de o gamă largă de accesorii Insignia.

New Opel Insignia notchback - Comfort & Care

Confort și comoditate

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot îți trebuie pentru ca autovehiculul tău Opel să arate grozav și să fie atât de confortabil cât își dorești: atât la interior cât și la exterior, de la covorașe până la sisteme de organizare a portbagajului și multe, multe altele.

New Opel Insignia notchback - Infotainment

Infotainment

Traseul este parcurs cu mai multă plăcere – sistemele infotainment de la Opel sunt cu adevărat performante. Rămâi conectat printr-o gamă variată de suporturi pentru telefon mobil și kituri hands-free Bluetooth, sisteme de navigație, hărți de navigație actualizate și numeroase conexiuni multimedia.

New Opel Insignia notchback - Safety & Protection

Siguranță și protecție

Siguranță sporită în timpul conducerii și un aspect îmbunătățit. De la apărătoarele de noroi și proiectoarele de ceață până la sistemele de alarmă, elementele de siguranță și scaunele pentru copii, vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a asigura protecția optimă a familiei tale – și pentru ca autovehiculul tău Opel să arate la fel de bine ca în ziua în care l-ai cumpărat.

New Opel Insignia notchback - Transportation & Carrier Systems

Sisteme de transport și suporturi

Cu Opel, transportul încărcăturii este floare la ureche. Gama noastră variată de sisteme de transport și suporturi flexibile este ideală pentru toate călătoriile și activitățile tale sportive. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

New Opel Insingnia notchback - Wheels

Jante

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante! Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.